Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се яви в Софийската районна

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се яви в Софийската районна
Коментари Харесай

Кирил Петков се яви в прокуратурата с адвокат

Съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков се яви в Софийската районна прокуратура с юрист. Той е свикан по делото за оказан напън против някогашния народен представител от обединението Радостин Василев, оповестява БНР.

Свидетел по същото дело към този момент бе и другият съпредседател на партията Асен Василев.

" Нямам безусловно никакви терзания. Всъщност това е най-хубавото - когато човек няма защо да се тормози и се усеща, че прави верните неща във всяка стъпка. Така че...

Не че имаме огромно доверие на прокуратурата... би трябвало да сме почтени... тъй като виждаме, че те заемат много мощни политически позиции... играят го по едни и същи каузи - хем " на трупчета ", хем се появяват, само че в моя случай съм просто като свидител ", сподели Петков.

Той разяснява и по какъв начин е бил направен записът от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия, който бе оповестен от Радостин Василев.

" Според нас по какъв начин се се е случил този запис и Радостин Василев дали е записвал, по какъв начин е записвал и по този начин нататък. Аз обясних, че платформата Zoom има доста ясно, че когато някой записва, тя демонстрира, че някой записва. Това значи, че записът се е случил с устройство, което не е обвързвано с платформата, а е било в профил ", разяснява някогашният министър председател.

В поредност от забавни съвпадения Радсотин Василев в петък, 26 май, изнесе въпросните записи, а в понеделник прокуратурата заяви, че образува дело, по тази причина че е принуждаван и заплашван.

Посочваше се, че действието е станало на 25-и, а Василев към този момент е дал показания.

Ощъ същия ден - в понеделник, в съответните медии " изтече ", че Кирил Петков е свикан за 11 ч в Софийската районна прокуратура. Той обаче бе на събитие в чужбина.

Вероятно това е повода да се отзове на призовката през днешния ден. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР